Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Peppy Pals Gabby Gosedjur, 14 cm

  • 189 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 12496

I Peppy Pals barnboken är kaninen Gabby en karaktär som barnen genast kommer att tycka om och identifiera sig med. 

Med sin lite blyga och känsliga personlighet är Gabby en karaktär som ger en känsla av empati och förståelse för olika känslor och situationer.

Genom Gabby kan barnen lära sig att det är okej att vara känslig och att det faktiskt är en styrka att vara lyhörd och uppmärksam på andras behov. Gabby är en pålitlig vän som alltid finns där för att stötta och trösta sina vänner när de behöver det som mest.

Och precis som Gabby själv är även gosedjuret av henne från Peppy Pals mysigt och gosigt. Med sin mjuka päls och vänliga ansikte blir Gabby en tröstande och trygg vän för barnet att krama och leka med.

Gabby kaninen från Peppy Pals barnbok och gosedjuret är inte bara underhållande och roliga, de är också verktyg för att främja barns känslomässiga utveckling och lärande på ett positivt och engagerande sätt. Med Gabby vid sin sida får barnen en värdefull följeslagare som hjälper dem att utforska och förstå känslor på ett mysigt och gosigt sätt.

Storlek: 14 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.


Peppy Pals Sammy Gosedjur, 23 cm

Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Peppy Pals Kelly Gosedjur, 18 cm

Tillfälligt slut. Bevaka varan.