Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Peppy Pals Kelly Gosedjur, 18 cm

  • 189 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 12497

I Peppy Pals barnboken är Kelly katten en karaktär som barnen omedelbart kommer att tycka om. 

Med sin stolta och coola attityd är Kelly en katt som utstrålar självförtroende och karisma. Trots att Kelly gillar att spendera tid för sig själv, uppskattar vännerna verkligen när Kelly dyker upp för att leka och ha kul tillsammans.

Genom Kelly kan barnen lära sig vikten av att vara sig själva och att uppskatta sina egna unika egenskaper. Kelly visar att det är okej att vara självständig och att man fortfarande kan ha nära och meningsfulla relationer med andra, även om man ibland föredrar att vara ensam. Och precis som Kelly själv är även gosedjuret av henne från Peppy Pals mjukt och gosigt. Med sin plyschiga päls och charmiga utseende blir Kelly en perfekt kompanjon för barnet att krama och leka med.

Kelly katten från Peppy Pals barnbok och gosedjuret är inte bara roliga och underhållande, de är också verktyg för att främja barns självkänsla och självständighet på ett positivt och engagerande sätt. Med Kelly vid sin sida får barnen en mysig och gosig vän som hjälper dem att utforska och uppskatta sig själva på ett lekfullt sätt. Perfekt för barn i alla åldrar, blir Kelly en älskad vän för alla som möter denne.

Storlek: 18 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.


Peppy Pals Sammy Gosedjur, 23 cm

Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Peppy Pals Gabby Gosedjur, 14 cm

Tillfälligt slut. Bevaka varan.