Fri frakt över 499:- ✔︎ Leverans normalt 2-3 arbetsdagar ✔︎ Leverans i Sverige

Peppy Pals Izzy Gosedjur, 15 cm

  • 189 kr


Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Artikelnummer: 12498

I Peppy Pals barnboken är Izzy ugglan en karaktär som barnen kommer att älska. 

Med sina starka åsikter och förmåga att skämta är Izzy en uggla som sprider glädje och skratt omkring sig. Trots sin lekfulla inställning är Izzy också en mycket klok vän som kan erbjuda goda råd och stöd när det behövs.

Genom Izzy kan barnen lära sig att det är viktigt att vara sig själv och att ha självförtroende i sina åsikter och idéer. Izzy visar att det är bra att vara lekfull och humoristisk samtidigt som man kan vara klok och förståndig. Och precis som Izzy själv är även gosedjuret av henne från Peppy Pals gosigt och mjukt. Med sin plyschiga päls och vänliga utseende blir Izzy en perfekt vän för barnet att krama och leka med.

Izzy ugglan från Peppy Pals barnbok och gosedjuret är inte bara roliga och underhållande, de är också verktyg för att främja barns självförtroende och självutveckling på ett positivt och engagerande sätt. Med Izzy vid sin sida får barnen en mysig och mjuk följeslagare som hjälper dem att utforska och utvecklas på ett lekfullt sätt. Oavsett ålder blir Izzy en älskad vän för alla som möter denne.

Storlek: 15 cm
Tvättbar: 40 grader

Alla våra gosedjur är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.


Peppy Pals Sammy Gosedjur, 23 cm

Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Peppy Pals Gabby Gosedjur, 14 cm

Tillfälligt slut. Bevaka varan.

Peppy Pals Kelly Gosedjur, 18 cm

Tillfälligt slut. Bevaka varan.